Cum cumpar?

1. Comanda online pe site-ul ecasamea.ro.

Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.”

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, ai poaibilitatea sa verifici cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare preferata (ridicare personala din showroom sau livrare prin curier).

Nu uita sa citesti termenii si conditiile

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

Daca esti client nou, completeaza doar datele din formular si apasa butonul “Trimit comanda”

Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in caseta din dreapta si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Trimit comanda”.

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior in procesarea comenzii

2. Comanda telefonica

Mereu ne dorim să venim în întâmpinarea clienților noștri. Dacă dorești să comanzi telefonic produse, ne poți suna în intervalul 9:00-18:00 și unul din consultanții noștri te va ajuta să plasezi comanda, în măsura disponibilității.

Comenzile telefonice pot fi achitate ramburs la livrare ,cu numerar sau cu cardul la ridicarea lor din magazin. Te rugăm să salvezi produsele in lista de cumparaturi inainte de a ne apela telefonic. Dacă ai nedumeriri sau ai nevoie de mai multe detalii, operatorii noștri te vor ajuta in momentul plasarii comenzii.

3.Te asteptam in magazin

Consultantii nostri va asteapta si va pot ajuta cu orice detalii si nelamuriri legate de produsele disponibile . Magazinul nostru este situat în str Calugareni ,nr 6,Vaslui si este deschis de luni pana vineri intre orele 08:00 - 17:00 si sambata intre orele 08:00 - 14:00 .

4.Plata online

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele ecasamea

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.